Body Services Duration Price
 • Anticelulitna obloga telesa - K1721 1 hour 78,70 € Book Now
  Učinki:- deluje proti trdovratnemu celulitu,odpravlja maščobne celice- pripomore k hujšanju in preoblikovanju postave- ni primerno za občutljive kože, bolezni ven in kuporozno kožo. Opis postopka: postopek pričnemo s pilingom, ki stimulira celice in deluje proti lokaliziranim maščobnim blazinicam. Učinkovine so:- arnika(protivnetno delovanje),- ekstrakt bršljana(razstruplja), - morska sol, - saharoza, - shea maslo,- sladek mandelj,- eterična olja cimeta, - eterična olja rožmarina in - eterična olja ethylnicotinate (je sestavina najdena v breskvah in marelicah,ki sprošča mišice). Nadaljujemo z nanosom termo blata, je grelna obloga, ki celice oksidira in eleminira maščobne celice. Zelo dobri so rezultati pri začetnih strijah. Učinkovine so:- zelene alge, - ethylnicotinate, - rastlinski glicerin in vulcanyl (vulkanski mineral, ki kožo revitalizira)Končamo z nanosom termo kreme s krajšo masažo na problematičnih predelih. Deluje razstrupljevalno in pospešuje metabolizem v celicah. Krema tkivo ogreje, zaradi česar je kasneje masaža kvalitetnejša-prekrvavljenost tkiva. Učinkovine so: - bršljan(raztrupljevanje), arnika (pospeši protivnetno delovanje in metabolizem v celicah). V kombinaciji kofeina z eteričnim oljem limone pa celice oksidirajo. S tem je koža vidno napeta, gladkejša, tonus je izboljšan.
 • Frigi Thalgo telesna obloga - K1723 50 minutes 64,20 € Book Now
  Program Frigi Thalgo je indiciran pri utrujenih, bolečih in oteklih nogah ter pri anticelulitnih tretmajih. Slaba prekrvavitev povzroča bolečine v nogah, otekline in nastajanje razširjenih žil. Glavni razlog za to je dolgotrajno sedenje, stanje, premalo telesne aktivnosti in prekomerna telesna teža.
  Postopek priporočamo tudi takrat, kadar želite okrepiti mlahavo kožno tkivo na določenih predelih nog. Zaradi vsestranskega delovanja postopka, ga lahko izvajamo tudi pri odpravljanju maščobnih oblog na stegnih in okrog bokov.
 • Globinsko čiščenje hrbta M - K1101 45 minutes 67,40 € Book Now
  OPIS STORITVE: Čiščenje je negovalni postopek namenjem kožam, ki jih pestijo težave z aknami ali kožam, ki se prekomerno mastijo.Čiščenje vsebuje površinsko čiščenje kože s primernim pilingom, globinsko čiščenje kože in masko, ki kožo pomiri ali ustrezno nahrani.
 • Globinsko čiščenje hrbta S - K1100 30 minutes 47,10 € Book Now
  OPIS STORITVE: Čiščenje je negovalni postopek namenjem kožam, ki jih pestijo težave z aknami ali kožam, ki se prekomerno mastijo.Čiščenje vsebuje površinsko čiščenje kože s primernim pilingom, globinsko čiščenje kože in masko, ki kožo pomiri ali ustrezno nahrani.
 • Globinsko čiščenje hrbta XL - K1102 1 hour 84,30 € Book Now
  OPIS STORITVE: Čiščenje je negovalni postopek namenjem kožam, ki jih pestijo težave z aknami ali kožam, ki se prekomerno mastijo.Čiščenje vsebuje površinsko čiščenje kože s primernim pilingom, globinsko čiščenje kože in masko, ki kožo pomiri ali ustrezno nahrani.
 • Obloga Thalgo Indoceane Spa Ritual 1 hour 30 minutes 87,20 € Book Now
  Thalgo Indoceane je spa ritual, ki poskrbi za celotno sprostitev telesa in duha. Postopek začnemo z mediteranskim pilingom telesa, ki odstrani odmrle celice, pospeši prekrvavitev in s tem pripravi telo na nadaljno nego. Sledi nanos balma, s katerim odpremo čakre in nadaljujemo s sproščujočo indijsko masažo celega telesa. Po masaži na telo nanesem masko, ki vašo kožo globinsko navlaži in nahrani. Sledi povijanje telesa, s katerim poskrbimo, da maska prodre globoko v kožo, medtem pa uživate v masaži obraza in lasišča. Po ritualu se boste počutili popolnoma prenovljene, vaša koža pa bo mehka in sijoča.
 • Piling celega telesa - K304 30 minutes 28,90 € Book Now
  OPIS STORITVE: S telesnim pilingom bomo vaši koži povrnili sijaj in voljnost. Nežen piling bo z vašega telesa odstranil plast odmrle kože in s svojimi sestavinami kožo izdatno nahranil. Piling priporočamo pred kozmetičnimi postopki, saj očiščena koža veliko lažje absorbira učinkovine kozmetičnih preparatov, pozimi ko imamo kožo pokrito z veliko plastmi oblačil ali takrat, ko je koža utrujena od močnega sonca. V vsakem primeru boste lahko takoj po postopku začutili svojo kožo v čisto drugem sijaju.
 • Piling nog - K303 15 minutes 12,00 € Book Now
  OPIS STORITVE: S pilingom nog bomo vaši koži povrnili sijaj in voljnost. Nežen piling bo z vaših nog odstranil plast odmrle kože in s svojimi sestavinami kožo izdatno nahranil. Piling priporočamo pred kozmetičnimi postopki, saj očiščena koža veliko lažje absorbira učinkovine kozmetičnih preparatov, pozimi ko imamo kožo pokrito z veliko plastmi oblačil ali takrat, ko je koža utrujena od močnega sonca. V vsakem primeru boste lahko takoj po postopku začutili svojo kožo v čisto drugem sijaju.
 • Presoterapija - samostojno K2069 50 minutes 50,50 € Book Now
 • Thalgo obloga z mikrooprašenimi algami - K1725 1 hour 15 minutes 78,70 € Book Now
  Oblogo pričnemo s pilingom celega telesa, kateremu sledi obloga z mikrooprašenimi algami. Mikrooprašene alge delujejo razstrupljajoče, pospešujejo celični metabolizem in kožo preskrbijo z ustreznimi vitamini in minerali. Koža je po negi čista, gladka in navlažena.
  Med oblogo lahko uživate v masaži lasišča ali masaži stopal.
 • US2A terapija K2068 40 minutes 67,40 € Book Now
Eyebrows Duration Price
 • Microblading - K3001 1 hour 200,50 € Book Now
 • Powder brows - K3002 1 hour 15 minutes 238,00 € Book Now
Eyelashes Duration Price
 • Lash lift - K174 1 hour 56,30 € Book Now
 • Obnova trepalnic 1:1, v 2. tednu K2202 1 hour 15 minutes 34,10 € Book Now
 • Obnova trepalnic 1:1, v 3. tednu K2203 1 hour 30 minutes 48,80 € Book Now
 • Obnova trepalnic 1:1, v 4. tednu K2204 1 hour 45 minutes 68,30 € Book Now
 • Odstranjevanje trepalnic K2205 20 minutes 15,80 € Book Now
 • Podaljševanje trepalnic 1:1, nov set K2201 2 hours 15 minutes 117,60 € Book Now
Facials Duration Price
 • Advance Beauty - Advanced Firming RF K2006 1 hour 101,00 € Book Now
  OPIS STORITVE: Namen: globinsko napenjanje. Vrsta kože : za kože z večjim  pomanjkanjem čvrstosti po celem obrazu. Ciljani rezultati: sijoč videz kože, navlažena koža,  čez nekaj dni se pokaže veliko boljši tonus kože.
 • Advance Beauty - Advanced Hydra Colagen K2007 40 minutes 58,90 € Book Now
  OPIS STORITVE: Namen: intenzivno vlažilni tretma. Vrsta kože : pomanjkanje vlažnosti inpusta koža. Prav tako je primeren za prvi tretma v Anti Ageing kuri, za stranke, ki imajo zelo slabo hidracijo kože. Ciljani rezultati:  sijoč videz kože, sprostitev tkiva,  mesnat videz kože, občutek udobja.
 • Advance Beauty - Advanced Magic Lift K2004 1 hour 101,00 € Book Now
  OPIS STORITVE: Namen: najboljši anti-ageing tretma, najbolj učinkovit za vlaženje,  glajenje gub in napenjanje kože. Vrsta kože: po 50 letu koža kaže opazno, lokalizirano pomanjkanje čvrstosti na vratu in spodnjem delu obraza, prav tako znake dehidracije in puste kože. Ciljani rezultati : sijoč videz kože, sprostitev tkiva, polni videz kože, rehidracija, koža je vidno napeta in čvrsta.
 • Advance Beauty - Advanced Sculpt & Lift K2005 40 minutes 67,40 € Book Now
  OPIS STORITVE: Namen: celostnti- age tretma, popolno zasnovan  za boj proti težavam staranja kože. Vrsta kože : za kože od 40-50 let na katerih so vidne sledi ( dehidracija,linije in gube, pomanjkanje čvrstosti). Ciljani rezultati: sijoča polna in navlažena koža, sproščena tkiva in napete konture.
 • Advance Beauty - Expert Decollete K2012 50 minutes 84,30 € Book Now
  OPIS STORITVE: Namen: negovanje dekolteja. Vrsta kože: dekolte s pomanjkanjem čvrstosti. Ciljani rezultati: napenjanje kože, ki privede do gladke in navlažene kože.
 • Advance Beauty - Expert Detox K2011 20 minutes 34,00 € Book Now
  OPIS STORITVE: Namen: negovanje s kisikom. Vrsta kože: enolična, slaba koža. Ciljani rezultati: sijoča koža, sprostitev tkiva in hidratacija.
 • Advance Beauty - Expert Imperfections K2010 35 minutes 67,40 € Book Now
  OPIS STORITVE: Namen: odpravljanje in čiščenje nečistoč. Vrsta kože: debela koža ,ogrci, mikrociste, vneti mozolji. Ciljani rezultati: pomiri vnetje, izsuši in resorbira mikrociste ter očisti ogrce.
 • Advance Beauty - Premium Hydra Lift K2001 35 minutes 58,90 € Book Now
  OPIS STORITVE: Namen: deluje preventivno proti staranju, daje sijoč, nov videz Vrsta kože: za ljudi od 30-35 leta, ki imajo še dovolj tonusa in so se pojavili prvi znaki staranja Ciljani rezultati: sijoč videz, sprostitev tkiva, navlažitev kože, zgladitev linij.
 • Advance Beauty - Premium Tonic Lift RF K2002 45 minutes 75,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: Namen: napenjanje in vlaženje kožeVrsta kože: za kože od 35 do 45 let, ki imajo lokalizirano pomanjkanje čvrstosti na vratu in spodnjem delu obraza in tudi znake dehidracije Ciljani rezultati: sijoč videz, sprostitev tkiva, navlažitev kože in izboljšanje tonusa na vratu in spodnjem delu obraza (oval)
 • Advance Beauty - Premium Ultra Lift RF K2003 45 minutes 75,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: Namen: napenjanje in obdelava gub Vrsta kože: za kože od 35-45 let, na katerih je opazno lokalizirano pomanjkanje čvrstosti na vratu in spodnjem delu obraza in tudi nekaj znakov staranja (gube in linije) Ciljani rezultati: sijoč videz kože, sprostitev tkiva, izboljšanje tonusa na spodnjem delu obraza in vratu, zgladiti linij in gub, lifting
 • Barvanje obrvi - K421 20 minutes 13,30 € Book Now
 • Barvanje obrvi in trepalnic - K111 20 minutes 23,90 € Book Now
 • Barvanje trepalnic - K419 20 minutes 13,30 € Book Now
 • Dermalogica brezplačni 20 minutni pregled kože - K803 20 minutes 0,01 € Book Now
  OPIS STORITVE: Prepricajte se brezplacno: dvajset minutna brezplacna MINI HITRA NEGA ''poucna lekcija'' za vsakogar, ki si želi svojo kožo doma negovati s strokovno izbranimi vrhunskimi preparati Dermalogica. Po edinstvenem sistemu face-mappinga boste s strokovno šolano kozmeticarko dolocili optimalne preparate. Po negi vam bomo svetovali kako svojo kožo negovati doma. Pripravili vam bomo tudi vse potrebne vzorce izdelkov in vam podali navodila kako jih uporabiti, da jih boste lahko v miru preizkusili.Obisk našega salona vas v nobenem primeru ne zavezuje k nakupu izdelkov ali storitev.
 • Dermalogica Ionactive Power - 60 min - K830 1 hour 95,40 € Book Now
  Nega Ionactive power je čisto nova, vrhunska profesionalna nega, ki združuje grelno tehnologijo preparatov za optimizirano penetracijo preparatov v globje plasti kože. Tako dosežemo ekstremne rezultate.
  V sklopu Ionactive nege lahko izbiramo med 4 različnimi preparati, kateri vsebujejo vrhunske sestavine, oblikovane tako, da ciljajo na določeno problematiko:
  - Akne
  - Dehidracija
  - Pigmentacija
  - Staranje kože
  Dermalogica IonActive uporablja kapsulirane sestavine, to pomeni, da ohranjajo svojo moč in nivo aktivnosti. Tako, zagotovijo velike rezultate pri vsaki negi. Vsaka sestavina je zamrežena z liposomom ali lipidno mikrostrukturo, katere zagotovijo kvalitetno vgrajevanje sestavin v kožo.
  Niacinamid- čistilna sestavina, odlična za preprečevanje izbruhov pri zasičeni koži, ki je podvržena k aknam.
  Hialuronska kislina- aktivno hidrira suho in dehidrirano kožo, poleg pa pomiri razdraženo kožo ter pomaga krepiti naravno zaščito kože
  Oligopeptide- svetlitveni koncentrat, ki pomaga preprečevati hiperpigmentacijo, s katerim pridobimo bolj enakomerno polt.
  Retinol- koncentrat, ki učvrsti kožo z 1%Retinolom. Tako pomaga preprečevati prve znake staranja kot so fine linije in gubice.
 • Dermalogica Ionactive Power 75 min - K833 1 hour 15 minutes 111,20 € Book Now
 • Intenzivno vlažilna nega 30 minut - K815 30 minutes 50,50 € Book Now
  OPIS STORITVE: Idealna nega za kožo izpostavljeno suhemu zraku v pisarnah in na potovanjih ter vsakodnevnemu stresu. Postopek se prične z izredno nežnim čiščenjem kože, ki mu sledijo različne faze, vse z enim samim namenom, to je vaši koži priskrbeti dovolj vlage. S tem se izboljša njena struktura in sijaj.
 • Intenzivno vlažilna nega 45 minut - K816 45 minutes 65,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Idealna nega za kožo izpostavljeno suhemu zraku v pisarnah in na potovanjih ter vsakodnevnemu stresu. Postopek se prične z izredno nežnim čiščenjem kože, ki mu sledijo različne faze, vse z enim samim namenom, to je vaši koži priskrbeti dovolj vlage. S tem se izboljša njena struktura in sijaj.
 • Intenzivno vlažilna nega 60 minut - K817 1 hour 75,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: Idealna nega za kožo izpostavljeno suhemu zraku v pisarnah in na potovanjih ter vsakodnevnemu stresu. Postopek se prične z izredno nežnim čiščenjem kože, ki mu sledijo različne faze, vse z enim samim namenom, to je vaši koži priskrbeti dovolj vlage. S tem se izboljša njena struktura in sijaj.
 • Intenzivno vlažilna nega 75 minut - K818 1 hour 15 minutes 94,00 € Book Now
  OPIS STORITVE: Idealna nega za kožo izpostavljeno suhemu zraku v pisarnah in na potovanjih ter vsakodnevnemu stresu. Postopek se prične z izredno nežnim čiščenjem kože, ki mu sledijo različne faze, vse z enim samim namenom, to je vaši koži priskrbeti dovolj vlage. S tem se izboljša njena struktura in sijaj.
 • Mikrodermoabrazija 1 minuta - K314 5 minutes 2,10 € Book Now
 • Mikrodermoabrazija 60 minut - K305 1 hour 75,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: Mikrodermoabrazija je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). To je revolucionarna novost v kozmetiki za neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Pri tem postopku se uporabljajo fini kristali (aluminijev oksid) s katerimi odstranimo odmrle kožne celice. Postopek mikroabrazije je popolnoma neboleč. Primeren je za vsakogar, ki hoče izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.
 • Moška nega obraza 30 minut - K1000 30 minutes 50,50 € Book Now
  OPIS STORITVE: Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program za moške, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože, po ekskluzivni Dermalogica metodi Face-mappinga (analiza obraza).
 • Moška nega obraza 45 minut - K1001 45 minutes 65,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program za moške, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože, po ekskluzivni Dermalogica metodi Face-mappinga (analiza obraza).
 • Moška nega obraza 60 minut - K1002 1 hour 75,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program za moške, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože, po ekskluzivni Dermalogica metodi Face-mappinga (analiza obraza).
 • Nega hiperpigmentirane kože 45 minut - K807 45 minutes 59,90 € Book Now
  OPIS STORITVE: Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program za nego hiperpigmentirne kože, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože, po ekskluzivni Dermalogica metodi Face-mappinga (analiza obraza). Hiperpigmentacija je pojav spremembe barve kože, ki se pojavi zaradi povečane količine melamina, temnega barvila v koži.Nivo melamina je genetsko pogojen (osebe temnejše polti ga imajo več kot tiste s svetlejšo poltjo), njegov nastanek v telesu pa regulira encim tirozinaza. Spremembe v telesu (zdravljenja, nosečnost, hormonske spremembe) lahko povzročijo spremenjeno delovanje encima in s tem hiperpigmentacijo.
 • Nega hiperpigmentirane kože 60 minut - K808 1 hour 71,40 € Book Now
  OPIS STORITVE: Oblikovali vam bomo osebno prilagojen negovalni program za nego hiperpigmentirne kože, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože, po ekskluzivni Dermalogica metodi Face-mappinga (analiza obraza). Hiperpigmentacija je pojav spremembe barve kože, ki se pojavi zaradi povečane količine melamina, temnega barvila v koži.Nivo melamina je genetsko pogojen (osebe temnejše polti ga imajo več kot tiste s svetlejšo poltjo), njegov nastanek v telesu pa regulira encim tirozinaza. Spremembe v telesu (zdravljenja, nosečnost, hormonske spremembe) lahko povzročijo spremenjeno delovanje encima in s tem hiperpigmentacijo.
 • Nega nečiste kože 45 minut - K812 45 minutes 65,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek MediBac je najboljši med najboljšimi v segmentu problematike z aknami, ki poleg nege obstoječih aken odlično vpliva tudi na manjšo intenzivnost izbruhov v prihodnosti.
 • Nega nečiste kože 60 minut - K813 1 hour 75,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek MediBac je najboljši med najboljšimi v segmentu problematike z aknami, ki poleg nege obstoječih aken odlično vpliva tudi na manjšo intenzivnost izbruhov v prihodnosti.
 • Nega občutljive kože 30 minut - K819 30 minutes 50,50 € Book Now
  OPIS STORITVE: Nega je primerna za razdraženo, rdečično in vneto kožo. Prične se s posebno nežnim dvojnim čiščenjem, ki z vaše kože odstrani vse nečistoče. Čiščenju sledi medicinsko pripravljena maska iz ovsa, ki takoj ublaži rdečice in omili vnetja.
 • Nega občutljive kože 45 minut - K820 45 minutes 65,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Nega je primerna za razdraženo, rdečično in vneto kožo. Prične se s posebno nežnim dvojnim čiščenjem, ki z vaše kože odstrani vse nečistoče. Čiščenju sledi medicinsko pripravljena maska iz ovsa, ki takoj ublaži rdečice in omili vnetja.
 • Nega občutljive kože 60 minut - K821 1 hour 75,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: Nega je primerna za razdraženo, rdečično in vneto kožo. Prične se s posebno nežnim dvojnim čiščenjem, ki z vaše kože odstrani vse nečistoče. Čiščenju sledi medicinsko pripravljena maska iz ovsa, ki takoj ublaži rdečice in omili vnetja.
 • Nega občutljive kože 75 minut - K822 1 hour 15 minutes 98,90 € Book Now
  OPIS STORITVE: Nega je primerna za razdraženo, rdečično in vneto kožo. Prične se s posebno nežnim dvojnim čiščenjem, ki z vaše kože odstrani vse nečistoče. Čiščenju sledi medicinsko pripravljena maska iz ovsa, ki takoj ublaži rdečice in omili vnetja.
 • Oblikovanje obrvi - K420 15 minutes 13,30 € Book Now
 • Radiofrekvenca - K836 25 minutes 39,00 € Book Now
Hair Removal Duration Price
 • Epilacija - dodatna minuta - K252 20 minutes 2,10 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek odstranjavanja obraznih dlačic opravljamo z epilacijsko iglo. Trajanje postopka je odvisno od gostote poraščenosti in tipa dlačic. Postopek je potrebno ponoviti, saj so dlačice, ki jih epiliramo v treh različnih fazah rasti. Epiliranje je tako ob prvem postopku učinkovito pri eni tretjini dlačic, ostale pa je potrebno ponovno odstraniti ob naslednjem obisku. Storitev ni samostojna storitev.
Manicure / Pedicure Duration Price
 • Odstranjevanje perm. lakiranja in nanos francoskega perm. lakiranja - K975 1 hour 15 minutes 57,80 € Book Now
Manicures Duration Price
 • Francoska manikura - K200 1 hour 15 minutes 56,10 € Book Now
  OPIS STORITVE: Francoska manikura zajema oblikovanje nohtov v naravno obliko. Na že urejene nohte nato nanesemo plast podlaka. Z belim ali mlečnim lakom pobarvamo konice nohtov. Nato celotno površino nohta v dveh nanosih premažemo z nežno rožnato ali marelično barvo po vašem izboru. Za višjo obstojnost nohte premažemo še z ustreznim nadlakom.
 • Klasična manikura brez lakiranja - K203 50 minutes 41,20 € Book Now
  OPIS STORITVE: Klasična manikura brez lakiranja ponuja bistveno nego nohtov. Nohte bomo oblikovali, odstranili bomo obnohtno kožico in poskrbeli, da bodo vaše roke izgledale kar najbolj urejeno.
 • Klasična manikura z lakiranjem - K205 1 hour 20 minutes 48,90 € Book Now
  OPIS STORITVE: Klasična manikura z lakiranjem ponuja bistveno nego nohtov. Nohte bomo oblikovali, odstranili bomo obnohtno kožico in poskrbeli, da bodo vaše roke izgledale kar najbolj urejeno.
 • Klasična manikura za moške - K1300 50 minutes 43,40 € Book Now
  OPIS STORITVE: Klasična manikura brez lakiranja ponuja bistveno nego nohtov. Nohte bomo oblikovali, odstranili bomo obnohtno kožico in poskrbeli, da bodo vaše roke izgledale kar najbolj urejeno.
 • Manikura s permanentnim lakiranjem - K240 45 minutes 38,10 € Book Now
  Gelish manikuro izvajamo s permanentnimi laki, ki so zelo obstojni in fleksibilni. Možno jih je hitro in enostavno odstraniti. Gelish skrije manjše nepravilnosti nohta, ga uvrsti in mu daje sijaj.
 • Odstranjevanje perm. lak. + mani. s perm. lakiranjem- K242 1 hour 10 minutes 50,40 € Book Now
 • Odstranjevanje permanentnega laka na rokah - K239 30 minutes 26,10 € Book Now
 • Odstranjevanje permanentnega lakiranja in klasična manikura brez lakiranja - K285 1 hour 10 minutes 53,90 € Book Now
 • Parafinska obloga rok - K207 30 minutes 24,40 € Book Now
 • Striženje nohtov na rokah - K209 10 minutes 12,90 € Book Now
Massages Duration Price
 • Antic. tretma - drenaža bokov, nog in trebuha - K186 1 hour 20 minutes 98,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Limfna drenaža je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik. Njen namen je pomagati ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, zato je pri postopku regeneracije, hujšanja in detoksifikcije zelo pomemben element.
 • Antis. tretma - drenaža obraza, vratu, lasišča - K191 1 hour 75,80 € Book Now
 • Antistresna masaža telesa - K137 45 minutes 55,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Antistresna masaža je zelo prijetna sprostitvena terapija, ki pomirja psihični, fizični in emocionalni stres. Tretma začnemo z masažo hrbta s poudarkom na sproščanju utrujenih mišic ramenskega obroča. Nadaljujemo z masažo nog in se ustavimo na stopalih, kjer se posvetimo refleksnim točkam ter s tem prebudimo celo telo. Zaključimo s sproščujočo masažo obraza in lasišča.
 • Berberska masaža - K139 1 hour 75,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: Berberska masaža zajema tehnike klasične masaže, vključno z masažo lasišča. Uporabljamo Arganovo olje, ki ima zelo visoko vsebnost vitamina Ein deluje kot močan antioksidant. Vsebuje 80 odstotkov mono in polinenasičenih maščobnih kislin, ki dobro delujejo pri revmatskih in kardiovaskularih obolenjih, nevtralizirajo proste radikale, ščitijo vezivna tkiva, spodbujajo in aktivirajo kisik v celicah, izboljšujejo možganske zmogljivosti, delujejo protivnetno, protivirusno ter pozitivno delujejo na jetra in prebavo. Uporablja se kot sredstvo za pomladitev kože in ima pozitiven učinek na razna kožna obolenja kot so ekcemi, suha, izsušena, razpokana, srbeča koža. Nahrani tudi nohte, lase in lasišče.
 • Fanči doživetje - K132 1 hour 20 minutes 90,00 € Book Now
  Fanči doživetje predstavlja posebno ponudbo, ki jo dopolnjujemo in spreminjamo glede na letne čase, ter vedno poskrbimo, da telo dobi najbolj popolno nego, ki jo v določenem obdobju potrebuje. Vključuje izjemno kakovostne pilinge ter organske obloge in maske, posebno pozornost pa namenimo sproščanju utrujenih mišic z masažo celega telesa.
 • Fanči energetska masaža telesa - K150 1 hour 30 minutes 75,40 € Book Now
  Energetska masaža je terapevtska masaža, ki je sestavljena iz dveh učinkovitih terapevtskih tehnik. Prvi del vključuje tehniko polaganja rok, s katero ohranjamo ali ponovno vzpostavljamo energijsko ravnovesje preko sistema čaker. To vpliva na naše telesno, čustveno in mentalno stanje ter stanje duha. Drugi del vključuje ročno masažo bolečega predela. Pri energetski masaži se lahko ukvarjamo s celim telesom, ali pa se osredotočimo samo na boleče mesto.
  Energetska masaža je varna in neinvazivna tehnika, ki se najpogosteje uporablja pri različnih bolečinah, kot so glavoboli, migrene, bolečine v vratu, ramenih, križu ali čeljusti. Z energetsko masažo blažimo tesnobna stanja, depresijo, nespečnost, telesni stres ali prebavne težave. Prav tako krepimo jasnost in koncentracijo, povečamo gibčnost ter vplivamo na splošno boljše počutje.
 • Fanči protibolečinska masaža telesa - K134 1 hour 78,30 € Book Now
  Fanči protibolečinska masaža je intenzivna masaža celega telesa, pri kateri uporabljamo posebno terapevtsko olje. Rožmarin, obmorski bor, morski koprc in rakitovec so aktivne sestavine, s katerimi pospešimo sproščanje in razstrupljanje mišic. Skozi masažo segrevamo telo in dodatno sproščamo mišice s polaganjem vročih vulkanskih kamnov. Pri masaži se še posebej posvetimo bolečim predelom telesa. Boleče točke ali mišični vozli so posledica spremembe v mišičnih vlaknih, ki jih povzročajo ponavljajoči se dejavniki, kot so prisilna drža, psihološki in emocionalni stres, utrujenost ali poškodbe mišice. Pri masaži s pritiski na boleče točke dosežemo, da se vlakna znotraj mišice sprostijo in vrnejo v prvotni položaj. Protibolečinska masaža odpravlja bolečine, zmanjšuje napetosti v telesu, pospešuje prekrvavitev ter limfni obtok in s tem izločanje strupov in odpadnih snovi iz telesa.
 • Fanči ritual - K131 1 hour 40 minutes 98,60 € Book Now
  Hišni ritual pričnemo z izjemno hranljivim mangovim pilingom, ki vsebuje morsko sol in mangovo maslo z eteričnimi olji limete in mandarine. Piling pustimo na telesu delovati kot oblogo in vas medtem razvajamo z masažo obraza in lasišča. Za globinski učinek piling očistimo s posebnimi rokavičkami in pripravimo telo na masažo z žametnim Monoi oljem iz daljne Polinezije. Medtem ko eksotičen vonj tahitijske gardenije razbremeni misli in duha, z edinstveno masažo, ki je plod znanja in izkušenj naših terapevtk, telesu povrnemo energijo in dosežemo izjemno sprostitev.
 • Klasična masaža hrbta z aromatičnimi olji - K145 30 minutes 38,10 € Book Now
  OPIS STORITVE:Klasična masaža hrbta z aromatičnimi olji je zelo prijetna sprostitvena terapija, ki pomirja psihični, fizični in emocionalni stres ter sprosti mišično napetost. Masaža je lahko splošna ali skoncentrirana na predel hrbta, kjer želite izdatnejšo masažo. Intenzivnost masaže bo prilagojena vašim željam.
 • Klasična masaža telesa z aromatičnimi olji - K143 1 hour 65,80 € Book Now
 • Klasična masaža telesa z aromatičnimi olji za moške - K1500 1 hour 60,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Klasična masaža telesa z aromatičnimi olji je zelo prijetna sprostitvena terapija, ki pomirja psihični, fizični in emocionalni stres. Pri masaži z različnimi prijemi sprostimo mišično napetost po celem telesu, spodbudimo prekrvavitev in limfni pretok, pospešimo regeneracijo tkiv in izboljšamo tonus kože.
 • Manualna terapija 30 min - K179 30 minutes 51,20 € Book Now
 • Manualna terapija 45 min - K178 45 minutes 62,60 € Book Now
 • Manualna terapija 60 min - K177 1 hour 73,90 € Book Now
 • Masaža 15 minut (podaljšek) - K147 15 minutes 16,00 € Book Now
  OPIS STORITVE: Podaljšek ni samostojna storitev in ga je možno izvajati le skupaj s klasično masažo.
 • Masaža hrbta z aromatičnimi olji za moške - K1501 30 minutes 35,10 € Book Now
  OPIS STORITVE:Klasična masaža hrbta z aromatičnimi olji je zelo prijetna sprostitvena terapija, ki pomirja psihični, fizični in emocionalni stres ter sprosti mišično napetost. Masaža je lahko splošna ali skoncentrirana na predel hrbta, kjer želite izdatnejšo masažo. Intenzivnost masaže bo prilagojena vašim željam.
 • Masaža hrbta za nosečnice - K153 30 minutes 38,10 € Book Now
  Je prilagojena in individualno pogojena masažna tehnika, ki bazira na klasični masaži. Z vsako bodočo mamico se prej pogovorimo in pridobimo čim več informacij o njenem zdravstvenem stanju.
  Do dvanajstega tedna se masažo izvede na postelji. V visoki nosečnosti pa vratni, hrbtni in ledveni del masiramo v sedečnem stanju. Pri tem ne uporabljamo tehnik, ki povzročajo vibracije, prav tako pa se zaradi varnosti izogibamo visoko aromatičnih olj. Najbolj primerna olja so jojobino, mandljevo ali kokosovo.
  Pomembni rezultati masaž za nosečnice so:
  - Povečana elastičnost kože
  - Preprečevanje nastanka strij
  - Preprečevanje zastoja limfe
  - Sproščenost in dobra prekrvavljenost telesa
  - Krepi zdravje
  - Lajša bolečine
  - Izboljšuje držo telesa.
  V primeru rizične nosečnosti masažo odsvetujemo!
 • Masaža nog z aromatičnimi olji - K160 30 minutes 37,10 € Book Now
  OPIS STORITVE: Klasična masaža nog z aromatičnimi olji je namenjena vsem, ki si želite sprostitve ali lajšanja bolečin v spodnjih okončinah. Masaža je lahko splošna ali skoncentrirana na predel, kjer želite izdatnejšo masažo. Intenzivnost masaže bo prilagojena vašim željam.Zelo prijetna sprostitvena terapija s takojšnjim občutkom olajšanja.
 • Masaža obraza - K141 30 minutes 28,90 € Book Now
 • Masaža rok z aromatičnimi olji - K146 20 minutes 20,30 € Book Now
  OPIS STORITVE: Masaža z aromatičnimi olji je primerna za vse, ki čutite napetost ali mravljinčenje v rokah zaradi vsakodnevne uporabe tipkovnice, prisilne drže ali kot posledica športnih aktivnosti. Intenzivnost masaže bo prilagojena vašim željam. Masažo rok še posebej priporočamo v kombinaciji s protibolečinsko masažo hrbta, saj težave v rokah ponavadi izvirajo prav iz vratu in ramenskega obroča.
 • Masaža telesa za nosečnice - K152 1 hour 65,80 € Book Now
  Je prilagojena in individualno pogojena masažna tehnika, ki bazira na klasični masaži. Z vsako bodočo mamico se prej pogovorimo in pridobimo čim več informacij o njenem zdravstvenem stanju.
  Do dvanajstega tedna se masažo izvede na postelji. V visoki nosečnosti pa vratni, hrbtni in ledveni del masiramo v sedečnem stanju. Pri tem ne uporabljamo tehnik, ki povzročajo vibracije, prav tako pa se zaradi varnosti izogibamo visoko aromatičnih olj. Najbolj primerna olja so jojobino, mandljevo ali kokosovo.
  Pomembni rezultati masaž za nosečnice so:
  - Povečana elastičnost kože
  - Preprečevanje nastanka strij
  - Preprečevanje zastoja limfe
  - Sproščenost in dobra prekrvavljenost telesa
  - Krepi zdravje
  - Lajša bolečine
  - Izboljšuje držo telesa.
  V primeru rizične nosečnosti masažo odsvetujemo!
 • Paket - masaža hrbta in piling za suho kožo - K168 40 minutes 45,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Paket vsebuje klasično masažo hrbta z aromatičnimi olji, ki sprosti mišično napetost in pomirja psihični, fizični ter emocionalni stres, ter solni piling hrbta z eteričnimi olji. Masaža je lahko splošna ali skoncentrirana na predel hrbta, kjer želite izdatnejšo masažo. Intenzivnost masaže bo prilagojena vašim željam. Je zelo prijetna terapija, ki nas popelje v popolno sprostitev
 • Paket - masaža telesa in piling za suho kožo - K167 1 hour 20 minutes 79,90 € Book Now
  OPIS STORITVE: Paket vsebuje klasično masažo telesa in solni piling z eteričnimi olji. Tretma začnemo s solnim pilingom, ki globinsko odstrani nečistoče in poskrbi, da koža spet zadiha. Sledi klasična masaža telesa z aromatičnimi olji, kjer z različnimi prijemi sprostimo mišično napetost po celem telesu, spodbudimo prekrvavitev in limfni pretok, pospešimo regeneracijo tkiv in izboljšamo tonus kože. Je zelo prijetna terapija, ki nas popelje v popolno sprostitev.
 • Podaljšana klasična masaža telesa - K144 1 hour 15 minutes 80,80 € Book Now
  Podaljšana klasična masaža telesa z aromatičnimi olji je namenjena vsem, ki si želijo izdatnejšo masažo, ne glede na to, ali gre za čisto razvajanje ali lajšanje bolečin in sprostitev mišic. Je zelo prijetna sprostitvena terapija, ki pomirja psihični, fizični in emocionalni stres. Pri masaži z različnimi prijemi sprostimo mišično napetost po celem telesu, spodbudimo prekrvavitev in limfni pretok, pospešimo regeneracijo tkiv in izboljšamo tonus kože
 • Protibolečinska masaža hrbta - K135 30 minutes 42,60 € Book Now
 • Protibolečinska masaža hrbta z vročimi kamni - K166 45 minutes 58,70 € Book Now
 • Refleksna masaža stopal - K140 40 minutes 52,20 € Book Now
  Refleksoterapija je več tisočletij stara oblika masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih in dlaneh vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Je naravna tehnika zdravljenja, ki vzpodbuja krvni obtok in edokrini sistem ter aktivira ali umiri organske funkcije.
 • Ročna limfna drenaža bokov in trebuha - K185 40 minutes 52,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Limfna drenaža je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik. Njen namen je pomagati ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, zato je pri postopku regeneracije, hujšanja in detoksifikcije zelo pomemben element.
 • Ročna limfna drenaža nog in trebuha - K183 50 minutes 65,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Limfna drenaža je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik. Njen namen je pomagati ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, zato je pri postopku regeneracije, hujšanja in detoksifikcije zelo pomemben element.
 • Ročna limfna drenaža rok - K182 40 minutes 52,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Limfna drenaža je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik. Njen namen je pomagati ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, zato je pri postopku regeneracije, hujšanja in detoksifikcije zelo pomemben element.
 • Ročna limfna drenaža trebuha - K187 20 minutes 33,00 € Book Now
  OPIS STORITVE: Limfna drenaža je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik. Njen namen je pomagati ponovno vzpostaviti ravnovesje v telesu, zato je pri postopku regeneracije, hujšanja in detoksifikcije zelo pomemben element.
 • Ročna limfna drenaža vratu in obraza - K181 30 minutes 39,60 € Book Now
  OPIS STORITVE: Ročna limfna drenaža je metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema s pomočjo ročnih tehnik. Njen namen je pomagati ponovno vspostaviti ravnovesje v telesu, zato je pri postopku regeneracije, hujšanja in detoksifikcije zelo pomemben element.
 • Športna masaža - delna - K149 30 minutes 52,30 € Book Now
  OPIS STORITVE: Športna masaža z aromatičnimi olji je namenjena vsem, ki si želijo intenzivnejše masaže globokega tkiva zaradi bolečin kot posledica športnih ali drugih aktivnosti. Masaža pomirja psihični, fizični in emocionalni stres ter sprosti mišično napetost. Masaža je skoncentrirana na predel hrbta, lahko pa po dogovoru z maserjko med masažo samo definirate predel, kjer želite intenzivnejšo masažo, recimo ramenski predel, roke,... Prav tako bo intenzivnost masaže prilagojena vašim težavam, željam in vašemu pragu bolečine.
 • Športna masaža - K148 45 minutes 65,60 € Book Now
  OPIS STORITVE: Športna masaža telesa z aromatičnimi olji je namenjena vsem, ki si želijo intenzivnejše masaže globokega tkiva zaradi bolečin kot posledica športnih ali drugih aktivnosti. Masaža pomirja psihični, fizični in emocionalni stres ter sprosti mišično napetost. Intenzivnejša masaža je skoncentrirana samo na predel hrbta, lahko pa po dogovoru z maserko med masažo samo definirate predel, kjer želite intenzivnejšo masažo, recimo ramenski predel, roke,... Ostali deli telesa so masirani z enako intenzivnostjo kot pri klasični masaži. Intenzivnost masaže bo prilagojena vašim težavam, željam in vašemu pragu bolečine.
 • Tui-na masaža - delna - K163 1 hour 70,50 € Book Now
  Tuina masaža je del tradicionalne kitajske medicine, ki preko akupresurnih točk in meridianov vpliva na pretok energije po telesu in preko različnih tehnik manipulacij ter prijemov lahko odpravlja bolezenska stanja. Koncept tuina masaže temelji na taoistični filozofiji in teoriji jin-janga. Gre za dva nasprotna, a dopolnjujoča vidika bivanja. S pomočjo tuina masaže tako poskušamo uravnovesiti energijo, katere pretok je lahko zaradi različnih vzrokov moten. Tuina je odlična metoda zgodnjega odkrivanja energetskih neravnovesij v telesu. Masaža krepi imunski sistem, izboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter izboljša splošno počutje. Najboljše rezultate daje pri funkcionalnih okvarah in poškodbah kit, vezi in mišic. Pri delu lahko uporabljamo tudi ventuze.
 • Tui-na masaža telesa - K162 1 hour 15 minutes 79,10 € Book Now
  Tuina masaža je del tradicionalne kitajske medicine, ki preko akupresurnih točk in meridianov vpliva na pretok energije po telesu in preko različnih tehnik manipulacij ter prijemov lahko odpravlja bolezenska stanja. Koncept tuina masaže temelji na taoistični filozofiji in teoriji jin-janga. Gre za dva nasprotna, a dopolnjujoča vidika bivanja. S pomočjo tuina masaže tako poskušamo uravnovesiti energijo, katere pretok je lahko zaradi različnih vzrokov moten. Tuina je odlična metoda zgodnjega odkrivanja energetskih neravnovesij v telesu. Masaža krepi imunski sistem, izboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter izboljša splošno počutje. Najboljše rezultate daje pri funkcionalnih okvarah in poškodbah kit, vezi in mišic. Pri delu lahko uporabljamo tudi ventuze.

 • Ventuze - K159 5 minutes 12,00 € Book Now
 • Vroči kamni - masaža celega telesa - K164 1 hour 78,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: Masaža z vročimi kamni ali Hot Stone masaža je tretma, ki prebudi čute v telesu in ponudi edinstveno aromatično popotovanje duha. Blagodejni učinki pa ne vplivajo le na duha, temveč tudi na fizično telo. Vulkanske kamne segrevamo v topli vodi, jih napojimo z aromatičnimi olji in jih položimo na glavne energetske točke telesa. Z drugim setom kamnov,s čvrsto ritmično sekvenco masažnih gibov, pri katerih kamni oddajajo toploto v utrujene in napete mišice, izvedemo masažo. Toplota kamnov povečuje cirkulacijo krvi v mišicah, mehča napeto in trdo mišično tkivo in je zato primerna tudi za tretiranje problematičnih predelov hrbtenice, mišičnih krčov, napetosti, odpravljanje vozlov,...S kamni obdelamo celotno telo, učinek toplote pa je popolna in globoka sprostitev, pomirjenost in harmonija.Kontraindikacije: - Odprte rane, praske, modrice- Hiperobčutljivost na vročino- Previsok krvni pritisk- Nedavne operacije- Krčne žile- Kožne bolezni- Sončne in druge opekline- Nosečnost
 • Vroči kamni - masaža hrbta - K165 30 minutes 48,20 € Book Now
  OPIS STORITVE: Masaža z vročimi kamni ali Hot Stone masaža je tretma, ki prebudi čute v telesu in ponudi edinstveno aromatično popotovanje duha. Blagodejni učinki pa ne vplivajo le na duha, temveč tudi na fizično telo. Vulkanske kamne segrevamo v topli vodi, jih napojimo z aromatičnimi olji in jih položimo na glavne energetske točke telesa. Z drugim setom kamnov,s čvrsto ritmično sekvenco masažnih gibov, pri katerih kamni oddajajo toploto v utrujene in napete mišice, izvedemo masažo. Toplota kamnov povečuje cirkulacijo krvi v mišicah, mehča napeto in trdo mišično tkivo in je zato primerna tudi za tretiranje problematičnih predelov hrbtenice, mišičnih krčov, napetosti, odpravljanje vozlov,...S kamni obdelamo celo telo, učinek toplote pa je popolna in globoka sprostitev, pomirjenost in harmonija.Kontraindikacije: - Odprte rane, praske, modrice- Hiperobčutljivost na vročino- Previsok krvni pritisk- Nedavne operacije- Krčne žile- Kožne bolezni- Sončne in druge opekline- Nosečnost
 • Vroči kamni - podaljšana masaža celega telesa - K172 1 hour 15 minutes 93,00 € Book Now
  Masaža z vročimi kamni ali Hot Stone masaža je tretma, ki prebudi čute v telesu in ponudi edinstveno aromatično popotovanje duha. Blagodejni učinki pa ne vplivajo le na duha, temveč tudi na fizično telo. Vulkanske kamne segrevamo v topli vodi, jih napojimo z aromatičnimi olji in jih položimo na glavne energetske točke telesa. Z drugim setom kamnov,s čvrsto ritmično sekvenco masažnih gibov, pri katerih kamni oddajajo toploto v utrujene in napete mišice, izvedemo masažo. Toplota kamnov povečuje cirkulacijo krvi v mišicah, mehča napeto in trdo mišično tkivo in je zato primerna tudi za tretiranje problematičnih predelov hrbtenice, mišičnih krčov, napetosti, odpravljanje vozlov,...S kamni obdelamo celotno telo, učinek toplote pa je popolna in globoka sprostitev, pomirjenost in harmonija.
Medical Spa Treatments Duration Price
 • CACI Quantum kombinacija dveh programov - K415 1 hour 74,20 € Book Now
 • CACI Quantum kombinacija treh programov - K416 1 hour 30 minutes 97,40 € Book Now
 • CACI Quantum lifting obraza - K414 40 minutes 37,10 € Book Now
Pedicures Duration Price
 • Diabetična pedikura - klasična - M236 1 hour 51,30 € Book Now
 • Diabetična pedikura - zahtevna - M237 1 hour 15 minutes 57,80 € Book Now
 • Hitri test za prisotnost glivic - K291 30 minutes 52,00 € Book Now
 • Klasična pedikura - K223 50 minutes 44,00 € Book Now
  OPIS STORITVE: Privoščite svojim stopalom le najboljše. Poskrbite za lahek korak. Klasična pedikura vključuje namakanje nog v masažni kopeli, odstranjevanje trde kože, oblikovanje nohtov ter odstranjevanje obnohtne kožice, nego nohtov in stopal.
 • Klasična pedikura in 1x Pact Med - K107 1 hour 10 minutes 65,90 € Book Now
 • Klasična pedikura z lakiranjem - K201 1 hour 30 minutes 55,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: Privoščite svojim stopalom le najboljše. Poskrbite za lahek korak. Klasična pedikura vključuje namakanje nog v masažni kopeli, odstranjevanje trde kože, oblikovanje nohtov ter odstranjevanje obnohtne kožice, nego nohtov in stopal.
 • Klasična pedikura za moške - K1401 50 minutes 44,00 € Book Now
  OPIS STORITVE: Za športnega moškega je nega nog nuja, saj se z redno nego prepreči marsikateri problem s stopali. Nega nog se po potrebi prične s kopeljo, nato sledi ureditev nohtov in odstranitev odvečne trde kože, odstranjevanje obnohtne kožice ter nego nohtov in stopal.
 • Krajša podološka obravnava - M234 30 minutes 30,90 € Book Now
 • Medicinska pedikura - M238 1 hour 57,80 € Book Now
 • Medicinska pedikura dodatek - M224 10 minutes 13,90 € Book Now
 • Mikrobiološke preiskave - K108 10 minutes 73,60 € Book Now
 • Namestitev dveh trodelnih Orthonyxie sponk - M216 1 hour 181,60 € Book Now
 • Namestitev Podofix sponke - M210 15 minutes 42,10 € Book Now
 • Namestitev trodelne Orthonyxie sponke (posamezna) - M209 45 minutes 101,00 € Book Now
 • Odstr. perm. laka+klasična pedikura- K255 1 hour 10 minutes 50,50 € Book Now
 • Odstra. perm. laka + perm. lak. na nogah-K236 1 hour 15 minutes 55,80 € Book Now
 • Odstranjevanje perm. lak.+francosko perm. lak. na nogah- K238 1 hour 15 minutes 57,60 € Book Now
 • Odstranjevanje permanentnega laka na nogah K243 30 minutes 27,40 € Book Now
 • Pact Med 1 noht - K202 30 minutes 39,50 € Book Now
 • Pact Med dodatni noht - K102 10 minutes 33,10 € Book Now
 • Parafinska obloga nog - K212 30 minutes 25,60 € Book Now
  Parafinska kopel povrne vašim nogam žametno gladko kožo, boljšo prekrvavitev, saj spodbuja krvni obtok. Parafinska obloga prstov in podplatov ščiti noge pred mrazom ter prepreči izsušitev in prehitro staranje kože. Ima številne prednosti, kot npr. poveča elastičnost kože, pospeši prekrvavitev kože, omehča epidermije ter olajša revmatične in artritične bolečine. Vroča kopel s parafinom odpravlja otrplost sklepov in mišično utrujenost.
 • Pedikura s francoskim lakiranjem - K224 1 hour 30 minutes 57,10 € Book Now
  OPIS STORITVE: Pedikura, ki gre v korak s stilom in je primerna za vse priložnosti.
 • Pedikura+odstr. perm. laka + perm. lak. na nogah- K253 1 hour 55 minutes 77,10 € Book Now
 • Pedikura+odstranjevanje perm. lak. +francosko perm. lak. na nogah- K254 2 hours 84,30 € Book Now
 • Pedikura+perm. francosko lak. na nogah- K237 1 hour 40 minutes 67,40 € Book Now
 • Pedikura+perm. lak. na nogah- K235 1 hour 40 minutes 63,20 € Book Now
 • Posamezna manjša podološka obravnava - M235 15 minutes 15,50 € Book Now
 • Sanacija kurjega očesa - M204 10 minutes 14,20 € Book Now
 • Sanacija vraščenega nohta - M207 10 minutes 14,20 € Book Now
 • SPA pedikura z lakiranjem - K904 1 hour 45 minutes 70,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: - sproščujoča kopel- piling stopal in nog do kolen- odstranjevanje trde kože- striženje in utrditev nohtov- kratka masaža stopal- maska stopal- nanos kreme na stopala in noge do kolen- lakiranje
 • SPA pedikura za razvajanje vaših nog - K229 1 hour 25 minutes 65,80 € Book Now
  OPIS STORITVE: - sproščujoča kopel- piling stopal in nog do kolen- odstranjevanje trde kože- striženje in utrditev nohtov- kratka masaža stopal- maska stopal- nanos kreme na stopala in noge do kolen.
 • Zahtevnejša klasična pedikura - K226 1 hour 15 minutes 51,30 € Book Now
  OPIS STORITVE: Zahtevnejša pedikura je namenjena vsem, ki imajo s svojimi stopali težave, kot so vraščeni nohti, kurja očesa, zelo trda koža, otišanci in podobno. Zahtevna pedikura vas bo rešila omenjenih tegob in vam podarila lahkotnejši in brezskrbnejši korak v življenje.
 • Zahtevnejša pedikura za moške - K1402 1 hour 15 minutes 51,30 € Book Now
  OPIS STORITVE: Zahtevnejša pedikura je namenjena vsem moškim, ki imajo s svojimi stopali težave, kot so vraščeni nohti, kurja očesa, zelo trda koža, otišanci in podobno. Zahtevna pedikura vas bo rešila omenjenih tegob in vam podarila lahkotnejši in brezskrbnejši korak tako v prostem času kot pri delu.
Piercing Duration Price
 • Blomdahl medicinsko prebadanje dveh ušes - M101 20 minutes 50,50 € Book Now
 • Blomdahl medicinsko prebadanje ušesa - M100 20 minutes 28,90 € Book Now
Waxing Duration Price
 • Brazilska bikini depilacija - K274 40 minutes 34,00 € Book Now
  OPIS STORITVE: Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku.
 • Brazilski bikini in pod pazduho - K293 50 minutes 42,10 € Book Now
  OPIS STORITVE: Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožoo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku.
 • Depilacija bikini - K279 15 minutes 15,50 € Book Now
  OPIS STORITVE: Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožoo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku.
 • Depilacija bikini in pod pazduho - K280 30 minutes 26,80 € Book Now
  OPIS STORITVE:Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožoo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku.
 • Depilacija brčic in brade - K277 15 minutes 13,50 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija celih nog - brez bikinija - K269 35 minutes 42,10 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija celih nog - moški - K1207 40 minutes 49,10 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija celih nog + bikini, do 60 min - K268 40 minutes 49,10 € Book Now
  OPIS STORITVE:Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim losjonom. Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku. Po depilaciji kožo netremo z ustreznim negovalnim oljem, ki jo pomirja in nahrani.
 • Depilacija celih nog + brazilski bikini - K290 1 hour 5 minutes 57,10 € Book Now
  OPIS STORITVE:Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim losjonom. Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku. Po depilaciji kožo netremo z ustreznim negovalnim oljem, ki jo pomirja in nahrani.
 • Depilacija celih nog + poglobljeni bikini - K289 55 minutes 52,20 € Book Now
  OPIS STORITVE:Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim losjonom. Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku. Po depilaciji kožo netremo z ustreznim negovalnim oljem, ki jo pomirja in nahrani.
 • Depilacija celih rok - K263 20 minutes 25,60 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija hrbta - moški M - K1217 15 minutes 34,00 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija hrbta - moški L - K1218 30 minutes 42,10 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija hrbta - moški S - K1216 10 minutes 25,60 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija hrbta - moški XL - K1219 45 minutes 50,50 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija nog do kolen - K266 20 minutes 25,60 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija nog do kolen + bikini - K287 25 minutes 34,00 € Book Now
  OPIS STORITVE:Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim losjonom. Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku. Po depilaciji na kožo nanesemo ustrezno negovalno olje, ki jo pomirja in nahrani.
 • Depilacija nog do kolen + brazilski bikini - K292 55 minutes 42,10 € Book Now
  OPIS STORITVE:Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim losjonom. Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku. Po depilaciji na kožo nanesemo ustrezno negovalno olje, ki jo pomirja in nahrani.
 • Depilacija nog do kolen + poglobljeni bikini - K288 45 minutes 37,10 € Book Now
  OPIS STORITVE:Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim losjonom. Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku. Po depilaciji na kožo nanesemo ustrezno negovalno olje, ki jo pomirja in nahrani.
 • Depilacija nosu - K1221 5 minutes 8,70 € Book Now
 • Depilacija obraza - 20 minut - K261 20 minutes 25,60 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija podlahti - K278 15 minutes 15,50 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija podpazduh - moški - K1223 10 minutes 15,50 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija podpazduh in poglobljeni bikini - K276 30 minutes 35,40 € Book Now
 • Depilacija podpazduho - K265 15 minutes 15,50 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožoo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku.
 • Depilacija poglobljeni bikini - K294 20 minutes 25,60 € Book Now
  OPIS STORITVE:Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožoo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku.
 • Depilacija prsi - moški L - K1202 30 minutes 42,10 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija prsi - moški M - K1201 15 minutes 34,00 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija prsi - moški S - K1200 10 minutes 25,60 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija prsi - moški XL - K1203 45 minutes 50,50 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija rok - moški - K1215 15 minutes 25,80 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija rok do komolca - K262 15 minutes 15,50 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija rok do komolca - moški - K1211 10 minutes 19,40 € Book Now
  Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija stegen - K273 30 minutes 28,60 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Depilacija stegen + bikini - K257 30 minutes 34,00 € Book Now
  OPIS STORITVE:Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim losjonom. Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku. Po depilaciji kožo netremo z ustreznim negovalnim oljem, ki jo pomirja in nahrani.
 • Depilacija stegen + brazilski bikini - K259 55 minutes 50,50 € Book Now
  OPIS STORITVE:Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim losjonom. Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku. Po depilaciji kožo netremo z ustreznim negovalnim oljem, ki jo pomirja in nahrani.
 • Depilacija stegen + poglobljeni bikini - K258 40 minutes 42,10 € Book Now
  OPIS STORITVE:Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim losjonom. Bikini depilacijo izvajamo s posebnim voskom, ki ga na kožo nanesemo s spatulo. Ko se vosek primerno ohladi, sledi odstranjevanje z direktnim potegom voska brez uporabe depilacijskega traku. Po depilaciji kožo netremo z ustreznim negovalnim oljem, ki jo pomirja in nahrani.
 • Samostojna depilacija brčic - K275 10 minutes 8,70 € Book Now
  OPIS STORITVE: Postopek depilacije opravljamo z vročim voskom v kaseti z valjčkom in ga nato odstranjujemo z depilacijskimi trakovi po posameznih segmentih kože. Depilirane predele telesa očistimo ostankov voska in po potrebi namažemo z ustreznim negovalnim oljem.
 • Sladkorna pasta - brazilska depilacija - K501 20 minutes 32,10 € Book Now
 • Sladkorna pasta - Depilacija brčic - K512 5 minutes 7,80 € Book Now
 • Sladkorna pasta - depilacija nog do kolen - K508 30 minutes 27,70 € Book Now
 • Sladkorna pasta - Depilacija obraza - K511 15 minutes 22,10 € Book Now
 • Sladkorna pasta - depilacija podpazduho - K502 10 minutes 16,60 € Book Now
 • Sladkorna pasta - Oblikovanje obrvi - K514 20 minutes 16,60 € Book Now
Email:
Password:
Logins are case-sensitive
Cancel   Log in
I forgot my Password.